Polenta italiensk topping opskrifter
Chokoladetærte med Oreo-bund
30 min.
Polentastegt rødspætte med squash og rødbede-coleslaw
15 min.
Squash-æblemarmelade
Hvid æblepizza med pancetta, løg og timian
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Risotto med Karl Johan svampe, porrer, æbler og tomat
50 min.
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Abrikoskoldskål med ”tvebakker” og lakrids
30 min.
Grillstegte sauté-skiver med tomat og aubergine
30 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Syltede små gulerødder
Blommechutney med mandler
Nem chili con carne med bagte hvidløg
Lun gedeost på tortilla
Blomkålspizza med tomat og æble
25 min.
Cremet kartoffelsuppe toppet med sprøde grøntsager
45 min.
Kold og nem morgengrød
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Grillet ørred med italiensk kartoffelsalat
1 t
Friske svampe med grillede nakkekoteletter og polenta
1 t