Pasteuriseret æggehvide opskrifter
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Citroncupcakes med "guf"
Tiramisu
6 t, 20 min.
Blomme semifreddo
Klassisk, italiensk tiramisu
30 min.
Jordbærtiramisu
Cheesecake med blåbær
3 t
Bagte kartofler med dip, salat og fredagskylling
Flødeboller – Store bøffer med vanilje og citron
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Laksetatar
Othello lagkage
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Chokolademousse med hindbær og skyr
Flødeis med brunet smør og valnødder
Stikkelsbærmousse med mandelcrunch
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Chokoladeis med havsalt og Baileys (4 små isdesserter)
4 t
Marengsrulle med vanillecreme og abrikoser
45 min.