Pasteuriseret æggehvide opskrifter
Frugtsalat med råcreme
Jordbærlagkage med mandelbunde
Amerikansk Caesar Salad
Arancini med estragonmayo og salvie
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Nougatboller med marcipanbund
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Mega marengs med bær
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Let kransekagetærte
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Cheesecake med blåbær
3 t
Friturestegt marsbar
20 min.
Marengskager
1 t, 30 min.
Chokoladeis
25 min.
Ristede paprika- og røgmandler
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Hjemmelavet guf
Romfromage med mandler
20 min.
Kaffemousse
Kaffemousse med chokoladeovertrukne mandler
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Bagte snemænd og sjove juletræer
Rabarbertærte med marcipan