Ny nordisk hverdagsmad opskrifter
Kylling i kålwok
Nøddecupcakes med nougatcreme
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Nordisk rygeostrumba-salat
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Røget fisk med kærnemælksdressing
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Julebrownies
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Cremet mandelsuppe
35 min.
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Laks med tomat og mandler
Gris i peanutsauce
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Thailandsk laks
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun