Ny nordisk hverdagsmad opskrifter
Gris i peanutsauce
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Laks med tomat og mandler
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Laks bagt i folie med safransauce
Thailandsk laks
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Pasta med tomater og oksekød
Mini-smørrebrød
45 min.
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Chilikrydret tyndstegsfilet
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Hurtig mørbradgryde
25 min.
Kylling i kålwok
Nøddecupcakes med nougatcreme
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Asparges i flødesauce med kylling.
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Råkost The Nordic Way og hakkebøf