Ny nordisk hverdagsmad opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Julebrownies
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Cremet mandelsuppe
35 min.
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Laks med tomat og mandler
Gris i peanutsauce
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Thailandsk laks
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Pasta med tomater og oksekød
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Chilikrydret tyndstegsfilet
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Kærnemælksmarineret lammeculotte