Ny nordisk hverdagsmad opskrifter
Spinatvafler
Cupcakes med marcipan og mandelnougat
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Blinis med røget laks
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Kylling i kålwok
Nøddecupcakes med nougatcreme
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Nordisk rygeostrumba-salat
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Røget fisk med kærnemælksdressing
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Julebrownies
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Cremet mandelsuppe
35 min.
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Laks med tomat og mandler
Gris i peanutsauce