Nordisk rygeostrumba madsalat langfrugtet kloertang frikadeller wakame tang. opskrifter
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Bagte rødbeder med mynteyoghurt
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Frikadeller med stegte grøntsager
Ovnstegte fodboldfrikadeller med stegte grøntsager
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Frikadeller med grov sennepscreme
15 min.
Pastasalat med små kyllingefrikadeller
Torskerogns-frikadeller i pitabrød
30 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Frikadeller med kartofler og råkost
30 min.
Lyndeller
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Stegt andebryst med græskarmos og stegt fennikel i æblemost
40 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Chutney med blomme og mango
Medister med sennepssovs og grønkålssalsa
Torsk og rygeost på ristet rugbrød
Frikadeller med kartoffel, løg og løvstikke
Kartoffelsuppe med stenbiderrogn og cremefraiche