Madpakke med makrel, avocado og citron opskrifter
Mazarintærte med rabarberskum og syltede rabarber
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Økologiske sandwichboller
Økologisk speltsalat med bagt hokkaido og brombær
45 min.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Mættende økologisk kålsalat med røget laks
45 min.
Lun øko blomkålssalat med chili/ingefærdressing og sprøde kikærter
Øko kikærtepandekager med regnbuesalat og fetadressing
4 t
Øko boghvedesalat med granatæble og knasende mandler
45 min.
Øko japansk marineret kålrabi
Luksus øko svampetoast
Økologisk linsesalat
Øko fish ’n chips med kuller og rodfrugter
1 t
Citron-ingefærkage med chokoladecreme
45 min.
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Økologisk citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Martini hacienda
Kylling i hyldeblomst med grønt og kartofler
30 min.
Panna cotta med hyldeblomst, hindbær og friske rosenblade
3 t, 20 min.
Hyldedampet rødspætte med coleslaw og hjemmelavet "remoulade"
17 min.
Råsyltet spidskål