Lyssej med ris og æbler opskrifter
Frugtsalat med råcreme
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med æble og mandler
Spidskålssalat med mormordressing
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Culotte med æble-mynte sambal
Æbleflæsk med øl og hyben
Indiske boller i karry
Grøn grød med havregryn
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Holms julemørbradgryde
25 min.
Krydrede basmatiris
30 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Heksebryg
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.