Lyssej med ris og æbler opskrifter
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Auberginesushi
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Pastagratin med grønsager
20 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Æblemuffins
30 min.
Julecocktail
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Risotto med svampe