Laves i forvejen opskrifter
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Ovnbagte kartofler og jordskokker med æblemost
Rødkål med æbler og allehånde
2 t, 50 min.
Mild hummus
10 min.
Sprød hjemmebagt mysli
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Makronbund med æblekompot og vaniljemousse
8 t, 20 min.
Tzatziki med mynte
Squashruller med gedeost
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Frozen yoghurt med saltkaramel
35 min.
Lammedeller med tabbouleh
Tzatziki
10 min.
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Fuldkornspitabrød med karrykødfyld
30 min.
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Yoghurt med mysli-is
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Pære-myntetærte
Fyldig Cæsarsalat med kylling og pancetta
Langtidshævet fuldkornsburgerbolle med yoghurt
8 t, 25 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.