Kylling porre løg ris opskrifter
Hønsesalat med asparges og valnødder
1 t, 30 min.
Bagt græskar med risotto og torsk
Tomat og græskarsuppe
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Hokkaido græskarsuppe med majstopping
40 min.
Græskar-risotto med saltede græskarkerner
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Oksetyksteg med fennikel/appelsinsalat og bagte græskar
Hokifilet bagt i papir med tomatrisotto
Kyllingesalat med avocado og hindbær
40 min.
Fyldt kalvefilet med kantarel-hindbærsauce
2 t
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
Medister vendt med hvedekernesalat, halloumi og granatæbler
Stegt halloumi & couscoussalat med granatæble, agurk og rødløg
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Frikadeller med råsyltet kål og små kartofler
40 min.
Boller i kokoskarry
Krebinetter med æbler, stuvet spidskål og dildkartofler
Blomkålstærte med squashsalat
40 min.
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Chili con carne med svine- og oksekød
Sprøde tortillas med krydret kylling