Kylling i hvidvin og fløde opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Aspargestærte
20 min.
Cremet og spicy mumsenumse pasta
Saltimbocca
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Svensk pølseret med søde kartofler
30 min.
Claus Holms risalamande
3 t