Kylling i cremer karrysauce med ris opskrifter
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Indisk dahl med tomat
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Rugbrød med avokado
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.