Koedboller pasta ristet rasp opskrifter
Forårsbrunch 2.0
Krydret kylling med pasta og sprøde grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Asiatisk Spidskålssalat
15 min.
Svinefalafel med mangochutney
Frisk pasta med skaldyr a la thai
Stegte ris med roastbeef og ærter
25 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Hurtig øko kimchee med surt og sødt
Øko japansk marineret kålrabi
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Bagt torsk med bønner i persillepesto
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Skinkemignon med sprøde grøntsager
45 min.
One pot pasta med kylling
30 min.
Skinke på ristet rugbrød med forårspickles og krydderurter
15 min.
Pastasalat med ferskner, forårsløg, spinat og sprød skinke
15 min.
Krebinetter med kartofler og stuvede grøntsager
45 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Stegt lammebov med spinatpasta
1 t, 40 min.
Pasta med tomattapenade