Kartofler stegt rosmarin olivenolie havsalt opskrifter

Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Hamburgerrygbøffer med kartoffelbåde, rødvinssauce, rosenkål og syltede rødløg
Bankekød med groft grønt
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Arabisk lammekølle stegt med dukkahsmør og grillet grønt
Lam i ler som i Marokko
Lammekølle provenciale
30 min.
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Ovnbagt laksefilet med salat
Laks i krydderlage
Laks bagt i folie med safransauce
Thailandsk laks
30 min.
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Laks med spidskål og tomatsalsa
25 min.
Laks med grønsagspasta
30 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Bagt laksefilet med urtetop
Laks med spinat og jordskokker
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495