Kartofler stegt rosmarin olivenolie havsalt opskrifter
Bruschetta med confiteret tomat og gedefriskost
Lun græskarsalat med æble og quinoa
40 min.
Tortillapizza med kartofler og kantareller
Bruschetta med gedeost og figen
Minestronesuppe (vegetarisk)
Kyllingebryst med skinke og grillet sommersalat
30 min.
Bruschetta med fersken og mozzarella
Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Panzanella
Tomat-fennikel & rød pebersuppe med brødknas
Tomat-vandmelonsalat med feta & mynte
Butterfly-kylling med honningmarinade
Spareribs med avokadodyp og stegte kartofler
40 min.
Kødsauce
Omelet med mozzarella og grøn salat
30 min.
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Pasta penne ala vodka
40 min.
Spaghetti i sauce med aubergine, græskar og tomater
30 min.
Gourministeriet
Pastasalat med soltørrede tomater, bønner og pinjekerner
20 min.
Stegte ris med kylling og æg
Grøntsagslasagne
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Focaccia med tomat