Kartoffelsalat med æg og oliven opskrifter
Kanonkugler i kokoskarry
Courgette-nøddepostej
1 t
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Julekage
2 t
Bagels med røget svinemørbrad
Kalvekød på spid
Forårsbrunch 2.0
Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg
45 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Boller i karry med æblestykker, frisk ingefær og grønkål
45 min.
Indisk gryde med planteboller
Müslibrød og gnavegrønt
10 min.
Bruscetta med salat, lufttørret skinke, ost og oliven
10 min.
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Laks med urtefars
30 min.
Hot kinesisk inspireret ret med rejer og grøntsager
30 min.
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Kyllingefrikadeller med ingefær og peberfrugtrelish
30 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Gingersnaps