Kartoffelpizza pesto blå ost rosmarin opskrifter
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Lasagne med svampe og grønne linser
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Lynstegt marineret lever
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Quesadillas med ost, svampe og grønkål
Cannelloni med spinat, hvide bønner og ostesauce
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Pizza bianco
Forloren hare med rodfrugter
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Pasta med broccoli og pinjekerner
Salat med Thise rav ost
25 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.