Kartoffelpizza pesto blå ost rosmarin opskrifter
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Grøntsagslasagne
Pizza med friske tomater, grøn pesto og burrata
1 t, 30 min.
Ovnstegt lam med syltede rødløg og mynte
Sandwichbrød med ærter og ost
Gnocchi med ærter, bacon, æbler og timian
Helstegt kylling med oliven og cherrytomater
45 min.
Pastasalat med ærter og spinat
15 min.
Vegetariske wraps med grillet halloumi, fennikelsalat og jordbær
Ravioli med bacon og parmesan
20 min.
Tre forretter på grillen
30 min.
Stegt svinekotelet med rosmarin, cæsarsalat og ærter
Salat af rugkerner
Hot and spicy hakkebøf på efterårsgrøntsager
Svinefilet med karamelliseret endivie, rosmarin dauphines og æblesky
Blomkålsgratin med hjertesalat
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Quiche Lorraine
30 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Couscoussalat med falafel og friske krydderurter
13 t, 30 min.
Pasta e ceci
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og karljohansvampe
1 t, 30 min.
Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød