Kartoffelgratin med løg og vin opskrifter
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Fuldkornspizzasnegle
1 t, 20 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Wok med hakket kylling
35 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Kødboller i stærk tomatsauce
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Æbleflæsk med øl og hyben
Hjemmelavet leverpostej
15 min.