Juli opskrifter
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Knoldsellerigratin
50 min.
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Persille gremolata
10 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Pariserbøf med rodfrugttern
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Blinis med laksemousse
1 t
Pandebrød med nigellafrø
10 min.
Flødekartofler med rodfrugter
1 t, 5 min.
Kylling i karry med grove ris
45 min.
Æbleskiver med kokospalmesukker
25 min.
Wraps med lam og avocadodip
Lammeracks med tzatziki og sennepskartofler
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Lammedeller med tabbouleh
Butterflykylling med rodfrugter og oregano
Lammemørbrad i gryde
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Pasta med grønkålspesto
45 min.
Puré af knoldselleri
Tropisk frugt med kokoscreme
Couscous-salat af blomkål