Juli opskrifter
Persille gremolata
10 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Knoldsellerigratin
50 min.
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Pariserbøf med rodfrugttern
Puré af knoldselleri
Lammemørbrad i gryde
Lammeracks med tzatziki og sennepskartofler
Wraps med lam og avocadodip
Lammedeller med tabbouleh
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Butterflykylling med rodfrugter og oregano
Pasta med grønkålspesto
45 min.
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Flødekartofler med rodfrugter
1 t, 5 min.
Kylling i karry med grove ris
45 min.
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Pandebrød med nigellafrø
10 min.
Æbleskiver med kokospalmesukker
25 min.
Blinis med laksemousse
1 t
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Tropisk frugt med kokoscreme
Couscous-salat af blomkål