Pandebrød med nigellafrø

Pandebrød er et genialt tilbehør til nærmest alt mad. Det passer helt perfekt til en varm simreret, men også til salater og kød. Man kan jo sagtens bruge brødet dagen efter til f.eks. pita eller som bund til en slags pizza. Desuden kan man variere sit brød i smag og konsistens, jeg har valgt at bruge majsmel, så det bliver flot gyldent. På toppen har jeg drysset med nigelalfrø, da de smager himmelsk.

Sådan gør du

  • 1 Kom alle ingredienserne i en skål, lad lidt af vandet være - så kan man altid justere, hvis der skal mere i. Ælt dejen godt. 
  • 2 Rul dejen ud på et meldrysset bord. Den skal være så tynd som muligt - uden at gå i stykker. Med en lille skål stikkes dejen ud i ønsket størrelse. 
  • 3 Varm lidt olie op på en pande og læg brødene herpå. Rist ca. 30 sekunder. Drys lidt nigellafrø på og giv dem yderligt 30 sekunder på den side. Fortsæt med resten af dejen.
  • {{recipeDoneText}} Pandebrød med nigellafrø

Opskriften er udviklet af