Italiensk brød fra umbrien opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Flødestuvet spinat
4 t
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Medaljoner med spidskål og tomatsalsa
15 min.
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Krydret oksetatar
Grillstegte marinerede sauté-skiver med avokadosalsa
45 min.
Avocadodip med knækbrød
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grøntsager med hummusdip
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Salat med kylling, spidskål og vandmelon
30 min.
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Salat med balsamico marinerede wokstrimler, pærer & valnødder
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.