Irmas rodfrugtchips citron mandeldip opskrifter
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Klatkager med skovbærkompot
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Madtærte med grønkål, svesker og bacon
Marinader
5 min.
Grillstegte marinerede sauté-skiver med avokadosalsa
45 min.
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip