Hovedretter til nytår opskrifter
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Wraps med lam og avocadodip
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Forloren hare med bacon
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Indisk gryde med planteboller
Tomatsuppe
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Pariserbøf med rodfrugttern
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Laks med tomat og mandler
Maskeret blomkål
Tatar med salat og bacon
30 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Bagte små græskar med dressing og spinat salat
1 t
Dhal med fladbrød
2 t
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.