Hel oksemørbrad i ovn opskrifter

Cacio e pepe

20 min.

Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål

Ovnstegt and med porrer

3 t, 30 min.

Møre bøffer med sprødt grønt

30 min.

Fish and chips a la Holm

30 min.

Æggekage med bælgfrugter og kødrester

45 min.

Pizza med kødsovs og grønkål

30 min.

Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn

30 min.

Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening

Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce

15 min.

Rørt tatar af oksemørbrad på rucola

15 min.

Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble

2 t, 15 min.

Claus Holms kokkeskole: Kylling - partering

Måltidssalat af flæskesteg rester

15 min.

Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella

15 min.

Koteletter i tomat med couscous

30 min.

Hurtig lasagne med frisk pasta

25 min.

Ovnbagt biksemad med confit af and

30 min.

Ovnbagt skibberlabskovs

2 t, 15 min.

Ovnbagt bøf stroganoff

30 min.

Paneret kalkun med stegt grønkål

25 min.

Bagt risengrød med kirsebær og butterdej

20 min.

Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager

30 min.

Pandestegt andelever med salvie og valnødder

Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495