Hel oksemørbrad i ovn opskrifter

Poppelgris med porrer bagt i butterdej

20 min.

Andesteg med mandel-crust og bagt kål

3 t, 20 min.

Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker

1 t, 10 min.

Flødesauce med svampe og bagt laks

Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg

1 t, 10 min.

Syltede abrikoser

30 min.

Chokoladepandekager

45 min.

Æbleskiver med nougatfyld

20 min.

Kylling på en bund af kartofler med rosmarin og citron

Fasanmiddag

1 t, 20 min.

Osso buco med figner

1 t

Morgenboller

Kylling i karry med Carolina Reaper

1 t

Ovnbagt græskar med kikærter

35 min.

Appelsin mazarin

Stegt andebryst med papadum

30 min.

Langtidsstegt and med brunede kartofler og rødkål

4 t, 30 min.

Æblegløggcocktail

30 min.

Andelår a la Holm

2 t

Stegt blæksprutte med chorizo og passionsfrugt

20 min.

Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg

45 min.

Frisk pasta med rødbede og pulled laks

Kyllingespyd med peanutbutter og soja

30 min.
Foodfanatic

Kog perfekte ris

15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Mere af det gode danske
  • Coop Foodtruck
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495