Gæste sommer frokost opskrifter
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Müslibar
40 min.
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Filur
Irish Ice Latte
Aperol Spritz
SARTI Spritz
Limoncello Spritz
Campari Spritz
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Hjemmelavet guf
Luksus koteletter i fad
35 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Sunburst
Hvid Sangria
Grøn rissalat med let krydret dressing
Cremet mandelsuppe
35 min.
Brownies med mandler
30 min.
Marcipanbrød med cognac og soltørrede tranebær
25 t
Boller til at lægge bunden med
30 min.