Fyldt kalkun druer flødesauce opskrifter
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Wok med kylling og rosenkål
Kalvekød på spid
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Kokosris med urter
Spinat-grønkålssuppe med blomkålssne og druer
30 min.
Krydret kylling med pasta og sprøde grøntsager
30 min.
Sprøde kyllingenuggets med salat og yoghurtdressing
30 min.
Confit de canard med sprød salat
30 min.
Kylling i kokosmælk og grøn karry
40 min.
Thai torsk med asiatiske svampe, ingefær og ris
30 min.
Butter chicken
12 t
Ølandshvedepizza
13 min.
Chop suey med peberfrugter og andebryst
Limemarineret andebryst med nudler og spinat
1 t
Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat
30 min.
Kyllingesatay
15 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.