Forretter forår opskrifter
Rødgrød med forskellige bær, rabarber og ribs
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.
Fajitas med pulled pork og chimichurri
Asparges almondine
Muslingesuppe med pastis
40 min.
Laksesuppe
45 min.
Hvidløgssuppe
Hummersuppe med porrer og frisk persille
1 t
Aspargessuppe
15 min.
Fiskesuppe med skaldyr
30 min.
Svensk sildesalat
20 min.
En tur med grisen i Beijing
45 min.
Svampebrød med citron og timian
Pasta carbonara
Røget ørred med røræg og purløg
15 min.
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
Stegt multe med dild
Rejesuppe med hellefisk
Pasta med ærter i cremet sauce
Æg i kokotte - 3 ingredienser
15 min.
Krebsehaler i fløde
20 min.
Dampede blåmuslinger med urter og fløde
30 min.
Champignon a la creme
20 min.