Forretter forår opskrifter
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Rugbrød med radiser og rygeost
Rugbrød med kartofler og radiser
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Torsk i estragon
30 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Hummus med pita-chips
25 min.
Syltede rabarber med vanilje
Dhal med fladbrød
2 t
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Salat med Thise rav ost
25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Frisk sommerlemonade
10 min.
Gratinerede rejer
35 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya