Forretter forår opskrifter
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Blomkåls-popcorn
Spidskålssalat med feta
Espresso Martini
Blinis med røget laks
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Sommerens salat
15 min.
Avocado og ærtedip
Amerikansk Caesar Salad
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Syltede rabarber med vanilje
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Græskartærte med rejer, salat og pesto
45 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Græsk pita burger
45 min.
Mørksej i filodej
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Rugboller med chokolade