Forretter forår opskrifter

Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Sommerens salat
15 min.
Avocado og ærtedip
Amerikansk Caesar Salad
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Syltede rabarber med vanilje
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Græskartærte med rejer, salat og pesto
45 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Græsk pita burger
45 min.
Mørksej i filodej
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Rugboller med chokolade
Forårsbrunch 2.0
Ristet råkosttoast
Pink snegle
Pølsehorn med fuldkorn
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495