Forret med mbrand uslinger opskrifter
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Hummer med spicy mayonnaise
30 min.
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Spaghetti med rucolapesto og butterbeans
Steaksalat med sursød dressing
Sprøde snack-ruller med grøntsager
Brunede kartofler
30 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Champagnecocktail med brombær-timian-sirup
15 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Krydderibrød med whisky-maskmel
"Fiskefilet" af søde kartofler med ingefærmarineret grønt
25 min.
Sliders med rødbedebøf og spicy agurkecreme
25 min.