Forår opskrifter
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Sunburst
Hvid Sangria
Cremet sellerisalat ála Waldorf salat
Pastinakfritter med dip
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Wraps med lam og avocadodip
Salat med majs, oliven og kylling
Pasta penne ala vodka
40 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Rugbrød med radiser og rygeost
Rugbrød med kartofler og radiser
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Syltede rabarber med vanilje
Dhal med fladbrød
2 t
Salat med Thise rav ost
25 min.