Forår opskrifter
Pasta med grønkålspesto
30 min.
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Grødkiks med dip
Aftengrød med rabarber
Ruggrød
Skyr med mysli
Mazarintærte med kaffeganache og hasselnødder
1 t, 30 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Pizza med kødsauce og rødløg
1 t, 30 min.
Æble-agurkesalat, rugkerner og frikadeller
Salat med hele korn, agurk, nødder og friske urter
Salat med kerner, kartofler og hytteost
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Salat med hvide asparges og vinaigrette med æg
20 min.
Pitabrød med kebab og marineret rødløg
25 min.
Havregrød med rabarber og nødder
Overnight oats med kakao
5 min.
Havre- og mandelkage serveret med blåbær og kvark
Buddha Bowl med Bimi
55 min.
Paneret rødspætte med cremede kartofler og råkost
45 min.
Tinto de Verano
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Påskeæg med fyld
50 min.