Flos diner opskrifter
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Vafler
1 t
Blommekompot til dessert
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Wok på grill
Nougatfirkanter med mandler
Krydrede basmatiris
30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Weekendbrunch
Frisk speltkernesalat med tomat, ananas, mynte og feta
20 min.
Cheesecake med blåbær
3 t
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Fuldkornspizza med chorizo og grillede grøntsager
1 t, 30 min.
Sprød norditaliensk pizza med bønner, parmaskinke, mozzarellaost, ansjoser og parmesan
Kyllingefrikadeller med linser, persille og kartoffelsalat
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Torsk og citrussalat
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Grillet laks med mangosalsa
30 min.
Avocado/broccoli/mango-salat