Fladbrød castello blå økologisk opskrifter
Dhal med fladbrød
2 t
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Marokkansk inspireret lammebov
Salat med Thise rav ost
25 min.
Quinoasalat med salatost, fennikel & stegt agurk
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Citroncupcakes med espresso/citronsmørcreme
Dessert med kaffe og citron
Squashkage med valnødder
50 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Dildsnaps med citron
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Grillet butterdej med friske bær og yoghurt
20 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Squashsalat med belugalinser
Pandekager med citroncreme og jordbær
Grønkålspesto
Klatkager med skovbærkompot
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Lam med selleri og gyldne østershatte
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Æbleskiver
30 min.