Efterårs gryde opskrifter
Dhal med fladbrød
2 t
Cassoulet
3 t
Rodfrugter i kokosmælk
Salat med Thise rav ost
25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
Cremet karrysuppe med blomkål
Dark 'n' stormy
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Grøn suppe med æg og ristet rugbrød
Mini-smørrebrød
45 min.
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Paloma aroma
Leverpostejsmad og rugbrødsmad med avocado og smøreost
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Grove morgenboller
Kyllingesuppe med asparges
Kanelstjernebrød med lækker remonce
Æblekage med nødderasp