Efterårs gryde opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Madtærte med grønkål, svesker og bacon
Råkost af marineret gulerod og broccoli
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Fuldkornscrumble
30 min.
Paloma aroma
Dark Side of the Moon
Cremet karrysuppe med blomkål
Overnight oats med kakao
5 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Salty dog
Whisky sour
Cocktail med ginger beer og grape
10 min.
Hvid gløgg