Danske forretter opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Græskarsuppe med tranebær
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Blodappelsin marmelade
1 t
Salat med Thise rav ost
25 min.
Cremet kyllingelasagne med Audu Mild og Audu Cremet
1 t, 30 min.
Mac n´cheese med Audu Mild, broccoli og persille
Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Grøntsagsfad med gulerødder, grønkål og tofu
35 min.
Bruschetta med gedeost og nektarin
Cremet svampetoast