Danske opskrifter
Farserede porrer med gulerødder
Hjerteboller (Vita Damsø)
3 t, 30 min.
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Squash-æblemarmelade
Mørbradgryde
45 min.
Koldskål med æg og tykmælk
15 min.
Smørrebrød med æg og rejer
30 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Blodappelsin marmelade
1 t
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing
Mac n´cheese med Audu Mild, broccoli og persille
Cremet kyllingelasagne med Audu Mild og Audu Cremet
1 t, 30 min.
Gammeldags æblekage med nøddecrumble
1 t
Kærnemælkshorn
3 t
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Jordbærtærte
1 t, 30 min.