Cremefraiche og flødeskum opskrifter

Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål

Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager

15 min.

Kartoffelsuppe med porrer og rosmarin

30 min.

Sprøde wontons med pulled chicken

35 min.

Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder

30 min.

Spicy gullash

30 min.

Falafel med kokos, chili og dip

30 min.

Sprøde kartofler med krydret creme fraiche dressing

30 min.

Pizza sandwich med kylling og salat

30 min.

Skaldyrssalat med krebsehaler, laks og rejer

20 min.

Fastelavnsboller af butterdej med flødeskum

40 min.

BBQ marinerede kyllingelår med søde kartofler

45 min.

Sprøde marengs med flamberede svesker, nødder og friske bær

20 min.

Hjemmelavet burger med chorizo

30 min.

Koteletter med små bagte kartofler og creme fraiche dressing

30 min.

Kold porchetta med kartoffelsalat

20 min.

Kartoffelsalat med rabarber

20 min.

Rørt laksetatar

20 min.

Klassisk: Chili con carne

20 min.

Luksus: Chili con carne

30 min.

Krydret oksekød med limabønner

30 min.

Krydret svinekød i tomatsauce på panden

30 min.

Stegt torsk i svøb

15 min.

Abemad

15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495