Coq au riesling råkost topping opskrifter
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Abrikoskoldskål med ”tvebakker” og lakrids
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Syltede små gulerødder
Blommechutney med mandler
Nem chili con carne med bagte hvidløg
Dahl med råkost
25 min.
Lun gedeost på tortilla
Blomkålspizza med tomat og æble
25 min.
Cremet kartoffelsuppe toppet med sprøde grøntsager
45 min.
Kold og nem morgengrød
Råkost The Nordic Way og hakkebøf
Stenbiderrogn på vafler
Banancupcakes med karameltopping
Kålskål
Chicken Joojeh
Økologisk suppe med ærter og sprød bacon
40 min.
Flødeskumskage med appelsin og lidt græskarmos
Vafler med havre
25 min.
Pizza med friske tomater, grøn pesto og burrata
1 t, 30 min.
Grov medister med råkost
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.