Coq au riesling råkost topping opskrifter
Salat med pære, parmaskinke og parmesan.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Butter Chicken
45 min.
Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost
Cremet kartoffelsuppe toppet med sprøde grøntsager
45 min.
Banankage med karamel
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Økologisk suppe med ærter og sprød bacon
40 min.
Coq au vin
1 t, 10 min.
Coq au vin
1 t
Coq au ØL med efterårets grøntsager
1 t, 5 min.
Lynstegte grøntsager med karry
Svampet banankage
Gulerodssuppe med sprøde croutoner
Indisk linsesuppe med stegt aubergine og squash
Råkost Asian Style og grillet laks
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Ølandshvedepizza
13 min.
Minipizza med frugtsalsa
Råkost af kål med frugter og nødder
Økologisk rabarbersuppe
Økologisk curry med søde kartofler og kokos
1 t, 40 min.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t