Chef salat med æg opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.