Cajun style entrecote serveret ”vilde” kartofler krasse boenner opskrifter
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Æbleskiver
30 min.
Risalamande
4 t
Pasta med spinat og laks
15 min.
Stegt andebryst
35 min.
Fransk æblekage
40 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.