Cajun style entrecote serveret ”vilde” kartofler krasse boenner opskrifter
Gulerodsbrud
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Kyllingebryst med spinat i fad
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Spidskålssalat med mormordressing
Blommekompot til dessert
Blommegaletter med karamel
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Avocado og ærtedip
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater