Brombã¦rsauce til ris a la mande opskrifter
Kog perfekte ris
15 min.
Grillet laks med mangosalsa
30 min.
Kokosris med urter
Indiske boller i karry
Mojo a la Gry
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Grøn rissalat med let krydret dressing
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Kåldolmere med hakket oksekød
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton