Brombã¦rsauce til ris a la mande opskrifter
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Gunnars torsk i fad
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Sesamstegt torsk med sushiris
30 min.
Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa
30 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Kylling i karry med kokosris
Boller i karry med ris
45 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Boller i kokoskarry
Grøntsagsrisotto
1 t
Muffins - uden hvede, mælk og æg
35 min.
Keema
Salat med svinekød fra Nordthailand
30 min.
Andebryst med salat a la Waldorf
30 min.
Bagt risengrød med kirsebær og butterdej
20 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Lynstegt oksekød med mange grøntsager
30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Kylling stegt med valnødder og tørrede abrikoser
Kylling tikka masala med æbler