Boller lægge bunden opskrifter
Ølmarineret torsk
Grove morgenboller
Kyllingesuppe med asparges
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Okonomiyaki
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Laks med spidskål og tomatsalsa
25 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Blomme semifreddo
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing
Anna’s kyllingefad
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kålsalat og kyllingewok
Pasta med broccoli og pinjekerner
Forårsbrunch 2.0
Salat med stegt andelever
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Armensk pizza med hakket kød
45 min.
Ungarsk gullaschsuppe
2 t
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Flødeboller – Store bøffer med vanilje og citron
Glutenfri burger