Blommer, mandler og mynte opskrifter
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Pandekager med figner og kokos
30 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.
Claus Holms risalamande
3 t
Tomatsalat med mozzarella og frisk basilikum
15 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Stegte ris med palmekål og æg
15 min.
Sød tærte med friske bær og creme fraiche dressing
30 min.
Lam i baconsvøb
45 min.
Claus Holms brunede kartofler med hasselnødder og honning
15 min.
Nytårsdessert
15 min.
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Karrysuppe med hønsekød
Lynhurtig oksewok
30 min.
Hasselbagt squash med brunet smør og parmesan
20 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Frikadeller med blomkål og appelsin
20 min.
Stegt kål i brun farin
15 min.