Blommer, mandler og mynte opskrifter
Tyrkisk kød- og linsesuppe
Ruller med grønt og dip
15 min.
Studenterbrød
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Mættende bønnesalat med kylling og aubergine
Marinerede sauté-skiver med couscoussalat
30 min.
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Lammetagine med fennikel
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Rødgrød med forskellige bær, rabarber og ribs
Cheesecake med lime og hvid chokolade
6 t
Asparges almondine
Panna cotta med kærnemælk, bær og rugbrødsknas
Bær-fool
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Stikkelsbærmousse med mandelcrunch
Luksus Jomfruhummerpizza
Mandeltærte med honning
10 min.