Bagt feta med peberfrugtsalsa og brødcroutoner opskrifter
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Klassisk and
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Pandekager med citroncreme og jordbær
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Spinatsalat med linser og cherrytomater
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Krydret tærte med lam og spinat
Frisk limekage
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Vandmelonsalat med feta
15 min.
Adventsbrunch
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
Farseret ribbenssteg
2 t, 30 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.