Bagt feta med peberfrugtsalsa og brødcroutoner opskrifter

Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Klassisk and
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Pandekager med citroncreme og jordbær
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Mig og min mad logo
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Spinatsalat med linser og cherrytomater
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Krydret tærte med lam og spinat
Frisk limekage
Mig og min mad logo
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Vandmelonsalat med feta
15 min.
Adventsbrunch
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
Farseret ribbenssteg
2 t, 30 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495