Ørred med porrer, svampe og bacon opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Grillede koteletter med friske hindbær og svampe
20 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.