Tema

Sommermad til børn

Sommermånederne er for de fleste lig med ferie og samvær med familien. Og hvorfor ikke udnytte den ekstra tid og bonusset på overskudskontoen til at hive de yngste med i køkkenet? 

Hjemmelavede sommersnacks

Koldskål, smoothies og kølige is fra fryseren. Sommeren byder på et væld af dejlige snacks, der nydes bedst med familien i sommersolen ‒ og mange af dem kan du lave derhjemme, sammen med de små. 

Slip kreativiteten løs

Ispinde er en oplagt ting at kaste sig over. Her kan I lege med både farver og smagskombinationer, så alle kan få lige dén is, de drømmer om. Fyld formene med friskskåret frugt og overhæld dem med juice, smoothie eller børnenes yndlingssaft. Stil dem på køl i 12 timer, og voila ‒ så er der hjemmelavede is til alle.

Børnenes egen koldskål

Koldskål smager fantastisk og er samtidig utroligt let at lave. De fleste børn synes, at den bedste koldskål er den, de selv har kreeret. Så fat den dybe skål, piskeriset og kærnemælken, og prøv en simpel koldskål, som denne med jordbær

Lad dig inspirere blandt vores opskrifter på nemme sommersnacks, som de små både vil elske at lave ‒ og sætte tænderne i bagefter. 

Rigtig god sommer!