Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kiwien i tynde skiver, og kom 1-2 skiver i hver isform.
  • 2 Bland hyldeblomstsaft og vand, smag til – den skal være til den søde side, så smager den bedst, når den er frosset til is.
  • 3 Fordel saften i formene, og frys dem i ca. 4-6 timer, så de er dybfrosne.
  • {{recipeDoneText}} Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Tip

Brug ca. 50-75 g friske jordbær i skiver i stedet for kiwi.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier