Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest solrige dage.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kiwien i tynde skiver, og kom 1-2 skiver i hver isform.
  • 2 Bland hyldeblomstsaft og vand, smag til – den skal være til den søde side, så smager den bedst, når den er frosset til is.
  • 3 Fordel saften i formene, og frys dem i ca. 4-6 timer, så de er dybfrosne.
  • {{recipeDoneText}} Saftevandsis med hyldeblomst og kiwi

Tip

Brug ca. 50-75 g friske jordbær i skiver i stedet for kiwi.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier