Nem pesto med persille, basilikum, rucola, mandler og parmesan

Energiinformation

  • Energi 350 Kj
  • Fedt 92 %
  • Kulhydrat 4 %
  • Protein 4 %

Sådan gør du

  • 1

    Pluk persille- og basilikumblade fra stilkene. Kom persille, basilikum, rucola, mandler, olivenolie, hvidløg, parmesan, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor, og blend det til en grov pesto.




  • 2

    Kom pestoen på glas, og brug den til at smøre på sandwiches eller lav en skøn og hurtig portion pasta-pesto. Kog fuldkornspasta til den er mør, men med bid, og vend den sammen med pesto, og krydr med salt, peber og revet parmesan. Top evt. med lidt semi-dried tomater og oliven.

    Pesto kan holde sig 2-3 dage i køleskabet.

  • {{recipeDoneText}} Nem pesto med persille, basilikum, rucola, mandler og parmesan

Tip

Pesto kan laves med mange forskellige typer af nødder og krydderurter. Den klassiske italienske pesto laves af basilikum og pinjekerner, mens det her er blandede urter og mandler, der udgør hovedingredienserne. Prøv også at bruge valnødder i din pesto.

Opskriften er udviklet af