Omelet med ost og purløg

Omelet med ost og purløg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 13.1 g.
  • Kulhydrat 1.2 g.
  • Fedt 17.6 g.
  • Energifor./ pers 339 kcal
  • Fedtenergi 73 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Riv osten fint.  
  • 2 Klip purløg fra potten, skyl den og pak den ind i køkkenrulle, skær den tæt.  
  • 3 Lav én omelet ad gangen: pisk 2 æg med et nip salt.  
  • 4 Varm 1 tsk. olie op på en pande. Kom 1 tsk. smør ved og lad det bruse op.  
  • 5 Hæld æggemassen på panden, steg omeletten stabil på den ene side.  
  • 6 Vend den ved hjælp af et grydelåg. Placér 1/4 af osten på omeletten og steg omeletten stabil på den anden side. Læg gerne grydelåg på, så hæver omeletten smukt op.  
  • 7 Lad omeletten glide over på en tallerken og fold den ved anretningen.  
  • 8 Giv den et kværn sort peber og top med purløg – og steg næste omelet.
  • {{recipeDoneText}} Omelet med ost og purløg

Tip

Det er meget normalt, når man serverer omeletter for flere, at man laver omeletterne én efter én. Omeletterne som hæver op, vil hurtigt falde igen, når de anrettes. Dette er helt normalt. Vi spiser lige omelet …

Opskriften er udviklet af