Snobrød med syltetøjsfyld er en spejderklassiker, og pølsebrød er et hit hos de fleste. Vi parrer snobrødet med pølsebrød og hygger med et pølsesnobrød over bålet.

Sådan gør du

  • 1 Rør og hæv dejen hjemmefra.
  • 2 Opløs gær og salt i vandet.
  • 3 Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem.
  • 4 Lad den hæve i ca. 1 time, del den og rul den til lang pølse.
  • 5 Pak dejpølserne ind i bagepapir og tag dem med.
  • 6 Find de snobrødspinde, du skal bruge og skræl barken af de sidste ca. 20 cm af pinden.
  • 7 Læg en dejpølse ind til snobrødspinden og vikl dejen godt rundt om pølsen.
  • 8 Bag pølsesnobrødet over bålets gløder til det er gyldent og gennembagt.
  • 9 Spis eventuelt pølsesnobrødet med ketchup.
  • {{recipeDoneText}} Pølsesnobrød på pind

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter