Tema

Mexicanske retter

Tacos, tortillas, quesadillas og nachos ‒ mexicanerne ved bare, hvordan man laver lækker, velsmagende comfort food! Her finder du et udpluk af vores favoritopskrifter med inspiration fra det mexicanske.

Det mexicanske køkken

Det mexicanske køkken byder på et væld af velsmagende (og velkrydrede!) retter som spicy kødgryder, sprøde nachos og, selvfølgelig, tortillas og tacos i lange baner. Mexi-mad er farverigt, smagen er intens og krydderier som koriander, spidskommen, chili og kanel er fremtrædende. 

Gracias, Mexico!

Vi kan faktisk takke mexico for en lang række af de retter, vi alle sammen sætter størst pris på i dag. Mange af os er glade for guacamole, som mexicanerne har været søde at introducere os for. Vi spiser nachos når vi går på café, og når vi skal hygge derhjemme, tyr mange af os til tortillas eller chili con carne.

Mexicansk er meget mere

Men mexicansk mad er meget mere end tortillas, tacos og nachos. Det mexicanske islæt ligger nemlig også i den måde, man vælger at krydre sine retter på. Mexicansk behøver ikke være stærkt ‒ men det er velkrydret, med dybe, smagfulde krydderier.

Lyder det som noget for dig? Så gå på opdagelse i det mexcianske køkken her, hvor vi har samlet en masse gode, nemme og lækre mexicanske opskrifter. 

God appetit – eller som de siger i Mexico: buen apetito!