Varm mad med tun og æg opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Cordon bleu med comté
Julebrownies
Micki Cheng
Kærnemælkshorn med æbler og karamel
45 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Majspandekage med grøntsagsrester
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Cookies med marcipan og nougatsmag
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Krydret risengrød
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Arancini med estragonmayo og salvie
Grøn rissalat med let krydret dressing