Varm mad med tun og æg opskrifter
Indbagt fasanfilet
Vildtgryde
Pastinakfritter med dip
Pastinakbøffer med senneps-creme-fraiche
40 min.
Squashkage med valnødder
50 min.
Squash frittata med løg og cherrytomater
Hasselnøddebund med hindbærcreme
2 t, 30 min.
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Rabarbercrumble med hasselnødder
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Arme riddere med nutella
20 min.
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Lækker nem laksesalat
15 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Kraniekage
Kålcarbonara
Zombietærte med bær
1 t, 30 min.