Tapas med skinke, ost, oliven og pesto opskrifter
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Hotte bønner med peanuts
Fennikel-æblesalat
Kammuslinger med enoki
Stenbiderrogn på vafler
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Grillet lakseside
Laksemad med æble-fennikelslaw
Gratineret Tortellino med røget laks
15 min.
Spinatlasagne med laks
1 t
Chokoladelakridser
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Vaniljesyltede tomater
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Sandwich med Vesterhavsost og bresaola
Forloren hare med rodfrugter
Risotto med stilton
Grove morgenboller
Grøntsagspakker
Grillmedister med peberfrugt, mozzarella og bacon
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.