Tang opskrifter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Karrykål med nudler og kylling
45 min.
Pandestegt laksefilet med pastasalat
30 min.
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Sushi med avocado og peberfrugt
20 min.
3 slags japanske risboller
15 min.
Sushi med hummer
Sushi-kræmmerhuse
Slagskibs-sushi
Nem sushi
California rolls
Nigiri sushi med laks, tun og tigerrejer
Suppe med andebryst og asparges
Sushi med rå grøntsager
40 min.
Linse-æble salat med kapers (Lisbeth Tordendahl)
45 min.
Kylling i bouillon med korn og skvalderkål
Sushi med teriyakikylling og avocado
Makirulle med sprøde rejer og avocado
Inside-out med varmrøget laks og lakserogn
Kold nudelsalat fra Kina
Sushi med krebsehaler
Tangpasta med forårsgrønt