Suppe med andebryst og asparges

Denne klare, asiatiske suppe med and og asparges får et ekstra asiatisk twist, når du pynter den med tørret tang tilsidst.  

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne ifølge vejledning på posen.
  • 2 Kom nudlerne i en skål med koldt vand.
  • 3 Kom bouillon, sukker og vermouth i en gryde, og kog op.
  • 4

    Skær andebrystet i meget tynde skiver (med eller uden fedtkant, og kom kødet i den simrende suppe)

  • 5 Skær asparges i mindre stykker, og kom i suppen sammen med bønner.
  • 6 Kødet skal koge i alt 2-3 minutter og grøntsagerne i ca. 1 minut.
  • 7 Tag suppen fra varmen, og smag til med sojasauce.
  • 8 Kom nudler i skåle, og hæld suppe med fyld henover.
  • 9 Drys lidt skåret tang henover.
  • {{recipeDoneText}} Suppe med andebryst og asparges

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier